Profil Syarikat


Selamat datang ke laman web FAC Printing. Perniagaan kami berdaftar dengan SSM (001883370-P) atas nama FAC Enterprise pada tahun 2009. FAC Enterprise turut berdaftar dengan Kementerian Kewangan (357-02191794) dan operasi perniagaan dijalankan sepenuhnya oleh bumiputera.

Kepakaran kami adalah menawarkan servis t-shirt printing dengan harga yang murah. Walaupun memberi servis tshirt printing dengan harga murah, kami tetap memberi kualiti yang terbaik untuk hasil t shirt printing kami. Kami turut mampu menyiapkan tempahan urgent dengan servis t-shirt printing yang pantas & cekap.

Kami menawarkan pelbagai pilihan baju bagi pelanggan yang ingin membuat tempahan t shirt printing dari kami. Selain servis tshirt printing, kami turut menawarkan servis percetakan untuk produk seperti t-shirt, jersi, baju korporat, topi dan juga cenderamata seperti lanyard, button badge, mug, non woven bag dan lain-lain. Kami juga turut menerima tempahan pakaian atau cenderamata custom made mengikut rekaan yang memenuhi citarasa pelanggan.

Antara servis printing baju yang kami tawarkan adalah silk screen, heat transfer, sulaman (embroidery), dan DTG (Direct To Garment). Dengan menawarkan servis printing baju yang murah dan berkualiti, kami bersedia untuk menerima tempahan servis printing baju dari individu, persatuan, kelab, sekolah, kolej, universiti serta organisasi dari kerajaan dan swasta.

gambar printgambar sulam